Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MUSİAD Başkanı Buyruk’ tan EGC’ ye Ziyaret

MÜSİAD Erzincan şube Başkanı Ertan Buyruk Erzincan Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, Cemiyet Başkanı Muzaffer Koşan ve yönetim kurulu üyeleri şahsında tüm basın çalışanlarının gününü kutladı

MÜSİAD Erzincan şube Başkanı

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MUSİAD) Erzincan Şube Başkanı Ertan Buyruk Erzincan Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

MÜSİAD Başkanı Buyruk, basının halkın doğru bilgilendirilmesinde önemli bir görev üstlendiğini ifade ederek, kentin sorunları ve çözüm yollarını gündeme taşıması bakımından da büyük katkısı olduğuna işaret etti.

Basın bayramı münasebetiyle Erzincan’da görev yapan basın mensupları ile bir araya gelmekten duyduğum memnuniyeti ifade eden Buyruk, Basının üzerinde ki sansürün kalkmasının anısına 24 Temmuz günü Basın Bayramı olarak kutlanıyor. Basının vatandaşımızın haber alma özgürlüğünün garantisi olduğunu biliyoruz. Bu garantiyi kullanırken Erzincan’da basın mensuplarının Erzincan’ın ve Erzincan toplumunun, Erzincan sosyolojisinin tarafı olarak ta haber yaptığını bizzat görmekten, şahit olmaktan son derece mutluyuz. Erzincan’da Erzincan adını ülke gündemine negatif bir şekilde getirecek haberler, basının kendi meslek ilkeleri de çiğnenmeden basın mensuplarımızca çok güzel süzülerek Erzincan adı markası korunuyor kollanıyor. Bundan dolayı siz basın mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yılın sizlere ve ailelerinize huzur içerisinde geçen bol haberli bol kazançlı bir yıl olarak geçmesini temenni ediyorum.” dedi.

Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Koşan ise gerçekleştirilen ziyaretten dolayı MÜSİAD Erzincan şube Başkanı Ertan Buyruk’ a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.