Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yükümlülerden Mehmetçiğe Anlamlı Destek

Erzincan Denetimli Serbestlik Müdürlüğü bünyesinde ki yükümlüler, Barış Pınar Harekâtına katılan askerlere destek amacıyla yazmış oldukları mektuplar ile birlikte Türk bayrağı gönderdiler.

Erzincan Denetimli Serbestlik

Erzincan Denetimli Serbestlik Müdürlüğü bünyesinde ki yükümlüler yazdıkları 63 mektup ve Türk bayraklarını, Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan harekâtta görevli askerlere mektup yazdı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Fırat’ın Doğusuna yönelik olarak başlattığı Barış Pınarı Harekâtına katılan askerlere yurdun her köşesinden destek gelmeye devam ediyor.

Erzincan Adliye Sarayında düzenlenen programda açıklama yapan Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Akın Çiçek, Fırat Kalkanı Harekâtı ve sonrasında ki Türk Silahlı Kuvvetlerimizin vermiş olduğu mücadele ve bu mücadeleye en azında yerel de elimizden geldiğince Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüz olarak destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüz bünyesinde ki yükümlülerimiz bu konuda ki duyarlıklarını gösterdiklerini belirten Çiçek, “Denetimli serbestlik personelimizle birlikte bir çalışma yaptılar. Türkiye konumlandığı yerin zor bir coğrafya ya sahip olduğu gerçeğiyle hareketle toprak bütünlüğünü ve sınır güvenliğini ön planda tutarak bölgesinde bir barış üssü olma hedefiyle hareket etmektedir. Bölgemiz barıştan her geçen gün uzaklaştırmaya gerek uygulamalara maruz bırakılırken Orta doğuda sağduyunun temsilcisi olan ülkemizin bu duruma kayıtsız kalması düşünülemez. Bölgenin bir an önce huzur ve güven ortamına kavuşması için Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ilk olarak Fırat Kalkanı Operasyonu ile başlayan ve Zeytin Dalı Harekâtıyla devam eden daha sonrasında Barış Pınar Harekâtını yaşadığımız bu geçiş sürecinde ülkemizin her bir köşesinde değişik destekler görmekteyiz. Bu desteklerin oluşturulan güvenli bölgenin muhafazası için yoğun mücadele veren askerlerimize kesintisiz bir şekilde devam etmesi gerektiği bilincindeyiz. Bizlerde Cumhuriyet Başsavcılığımız bünyesinde Denetimli Serbestlik Müdürlüğü olarak Barış Pınarı Harekâtına desteğimizi kahramanlarımızın yanında olduğumuzu göstermek adına bir mektup ve bir bayrak da benden projesini tertip ettik. Denetimli Serbestlik yükümlülerimizin operasyon bölgesinde ki kahramanlara yönelik kendilerinin kaleme aldıkları duygu ve düşüncelerini içeren mektupları ile getirdikleri Türk bayrağımızı operasyon bölgesine göndereceğiz. Bu projemizde bizlere destek veren yükümlü kardeşlerimize yine bu projeyi tertipleyip güzel ve anlamlı bir çalışma örneği gösteren Denetimli Serbestlik çalışanlarına ve kamu görevi gören basın mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmasının ardından bir yükümlüye ait mektubu da okuyan Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Akın Çiçek, tüm yükümlülere de bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.