Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yıldız, Tüm Anneler Sevginin Timsalidir

Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Erzincan İl Genel Meclis Başkanı Bekir Yıldız, çocuklarımızı yetiştirirken hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan ahlak, erdem, fazilet ve şefkat sahibi annelerimiz koşulsuz sevginin timsalidir dedi.

Anneler Günü dolayısıyla bir

Erzincan İl Genel Meclis Başkanı Bekir Yıldız Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak; “Karşılıksız emeğin, şefkatin tükenmez kaynağı olan annelerimiz bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok payı olan aile ve toplum hayatının temeli olduğunu ifade etti.

Aile hayatı içerisinde dünyanın en zor görevlerinden birini üstlenen, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştirirken hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan ahlak, erdem, fazilet ve şefkat sahibi annelerimiz koşulsuz sevginin timsalidir.

Yetiştireceği hayırlı evlatlar karşılığında cennetin ayakları altına serildiği annelerimizin yüzlerini güldürmenin ve iftihar edebilecekleri evlatlar olmanın onlara verebilecek en değerli hediye olduğuna inanıyor, tüm annelerimizin; nice anneler gününe evlatlarıyla ve sevdikleriyle beraber sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde ulaşmalarını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.