Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yıldız, Kurban Bayramı, Birlik Ve Beraberlik İçerisinde Yaşama Ruhunun Güçlendiği Bir Bayramdır

Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayan Erzincan İl Genel Meclis Başkanı Bekir Yıldız; “Cenab-ı Allah'a yaklaşmanın ve rahmetinden nasiplenmenin mübarek fırsatlarından biri olan Kurban Bayramı'na ulaşmanın huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz." ifadelerini kullandı.

Kurban Bayramı nedeniyle bir

Bayramların, birlik ve beraberliğin pekiştiği, dargınların barıştığı, kavuşmanın, hasretleri dindirmenin daha da anlam kazandığı, manevi sorumlulukların da ön plana çıktığı özel günler olduğunu aktaran Yıldız, “İnancımız bize kardeşliği, merhameti, iyiliği ve paylaşmayı öğütler. Bu nedenle millet olarak hayatımızda çok önemli bir yere sahip olan Kurban Bayramı, sosyal yardımlaşma ile dayanışma duygusunun, birlik ve beraberlik içerisinde yaşama ruhunun güçlendiği bir bayramdır.” değerlendirmesinde bulundu.

“Bizi bir araya getiren bu ruh, milletimize pranga vurmak isteyenlere, ülkemizin istikbalini karartmaya kalkanlara karşı tek ve yegâne zırhımızdır.” açıklamasını yapan Başkan Yıldız; “İnanıyorum ki milletimiz, milli değerlerine sahip çıkarak ve bağımsızlığından asla taviz vermeyerek, ebediyete kadar bayramlarını karşılamaya devam edecektir. Özellikle ülkemizde ihtiyaçlı durumda bulunan kardeşlerimizin bayramını tebrik etmeyi, kapılarını çalmayı, yetim ve öksüzlerini sevindirmeyi unutmayalım. Ben bu vesileyle vatanımızın her bir köşesindeki milletimizin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı bütün içtenliğimle tebrik ediyor, barış ve kardeşlik içerisinde nice bayramlara ulaşmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.