Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yaylalar Köyü Cem ve Kültür Evi İnşaatı Devam Ediyor

Erzincan Çayırlı İlçesi Yaylalar köyünde hayırseverlerin destekleri ile yapımına devam edilen cem ve Kültür evi inşaatı hızla devam ediyor.

Erzincan Çayırlı İlçesi Yaylalar

Yapımı devam eden Çayırlı İlçesi Yaylalar köyü Cem ve Kültür evi başkanı Yücel Yedigöl; inşaatın tamamlanması noktasında samimi ve içten olan desteklerinizi bekliyoruz” dedi.  

Bünyesinde kütüphane, yemekhane, cenaze İşleri odası, yönetim odası, toplantı odası, cem salonu, mutfak, çok amaçlı salonun yer alacağı cem ve Kültür evi inşaatı tüm hızıyla sürmekte.

Yapımı süresinde desteklerini esirgemeyen İlçe kaymakamı Ahmet Gülderen’ e teşekkür eden Yücel Yedigöl, İnşaatına başladığımız günden itibaren hayırsever köylülerimizin yanı sıra ilçe kaymakamımız desteklerini asla esirgemediler. Kendilerine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Yaylalar köyü Cem ve Kültür evimizi inşallah bu yıl tamamlamayı düşünüyoruz.

Canlarımızın verdiği katkılarla Yaylalar köyümüzde yaptığımız Cem ve Kültür evimiz El Ele El Hakk’a felsefemiz doğrultusunda köylülerimiz ve hayırseverler ile hep beraber en kısa sürede tamamlayacağız. Samimi ve içten destekleri bekliyoruz” dedi.