Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TSO Başkanı Tanoğlu ve Yönetimi Gazeteciler İle Bir Araya Geldi

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri gazetecilerle bir araya gelerek bir önceki dönem yaptıklarını ve yeni dönemde yapacakları çalışmaları anlattı.

Erzincan Ticaret ve Sanayi

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimde yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeleyen Tanoğlu, gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Tanoğlu, Erzincan TSO ’nun yaptığı çalışmalardan bahsetti. Tanoğlu basına yaptığı açıklamasında, “Yaklaşık 4,5 yıl evvel bu göreve gelmiştik. 4,5 yıl elimizden gelen imkanlar dahilinde memleketimize faydalı işler yapmaya gayret ettik. Yaptığımız projeler henüz bitmediği için tekrardan aday olmak zorunda kaldık. Ne yaptık derseniz 4 yılda bazı projeler vardı ama hiçbiri hayata geçmemişti. Bunlardan birincisi Erzincan’ın süt işleme ihtiyacını karşılayacak olan günlük 85 bin litre süt işleme tesisini inşaatından alarak makine tesisatına kadar tamamını Ticaret Odası olarak biz yönettik. Tarım Kredi Kooperatifine verdik. 500 başlık düve üretim merkezini yaptık. Onu da şuan hayata geçirdik. Organize Sanayi Bölgesinde kreş, anaokulu yaptık, güneş enerjisi santralini tamamladık. Alt yapısını yaptık. Bin 100 kişi çalışırken 2370 en son daha da artmış olabilir personel istihdamı sağladık. Bunları yaparken de Erzincan’a yakışmayan bir Ticaret Odası binası var. Ona daha evvel gelmeden de söylemiştim. Biz buraya iyi bir Ticaret Odası binası yapalım hesabını yaptık. Bununla birlikte Milli Eğitime ait olan karşılıklı protokol düzenleyerek 3 tane Erzincan’a okul kazandırdık. Bunları da teslim etme aşamasına geldik. Şuan bahçe duvarları yapılıyor. Bu sene hepsi de hizmete geçecek. Bunun karşılığında da şuan yaklaşık 10 bin metre kare kapalı alanı olan bir Ticaret Odası binası yapıyoruz. Önümüzdeki yıl bittiği zaman Ticaret Odasının kasasından para çıkmadan yaklaşık 80 ile 100 milyon arasında gayrimenkul kazandırmış oluyoruz. Meclis kararı alıp Ticaret Odasının kira gelirlerinin Erzincan’daki ihtiyaçlı ailelerin öğrencilerine yüzde 50’sini burs olarak vermeyi planlıyoruz.

Yeni dönemi de alnımızın akıyla başarılı bir şekilde layıkıyla yaparak bizden sonra ki gelecek arkadaşımıza teslim etmenin hesabını yaptıklarını söyleyen başkan Tanoğlu. “Bu görevimde de memleketimize hayırlı işler yaptığımıza inanıyoruz. İnşallah bundan sonra da elimizde ki tüm imkânlarla da memleketimize faydalı işler yapmaya gayret edeceğiz. Katılımınız için herkese ayrı, ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Erzincan Belediyesi Aşevinde gerçekleştirilen program sonunda Başkan Tanoğlu ve yönetimi gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.