Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tapu Kadastro 24. Bölge Müdürlüğü Personelinden Kan Bağışı

Erzincan Tapu Kadastro 24. Bölge Müdürlüğü personeli Kızılay’a kan bağışında bulundu. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahiplerine müdürlükçe kan bağışında bulunuldu.

Erzincan Tapu Kadastro 24.

Erzincan Tapu Kadastro 24. Bölge Müdürlüğünde kurum personelleri kan bağışında bulunarak kan bağışı desteğinde bulundular.

Kan başında bulunan Yusuf Altay; “ Kızılay’a kan vermek için buraya geldik. Kan bağışında bulunarak ihtiyaç sahiplerine katkı sağlıyoruz. Daha önce de kan bağışında bulundum” dedi.

Tapu kadastro il müdürlüğü bahçesinde düzenlenen etkinlik hakkında açıklama yapan Erzincan Tapu Kadastro Bölge Müdürü Hasan Dayıkaraca; “ sosyal sorumluluk projesi kapsamında Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğümüze bağlı müdürlüklerimiz her alanda hizmet verdiği gibi burada da kan verme konusunda Kızılay’a, vatandaşlarımıza sosyal sorumluluk projesi kapsamında görevini yerine getirmektedir. Müdürlerimizle, memurlarımızla katılımın çok olması için buraya gelen arkadaşlarımıza gerekli bilgilendirmeyi yaptık kendilerine kan veren personele ve bu olanağı sağlayan Kızılay’a teşekkür ediyorum” dedi.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Erzincan Tapu, Kadastro ve Bölge müdürlüğü personellerinden 40 ünite kan bağışında bulunuldu.