Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tanoğlu; Erzincan’a Prestij Kazandıracak Çalışmalar Yapacağız

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Ahmet Tanoğlu, 2 Ekim tarihinde yapılacak olan seçimde yeniden aday olması ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Erzincan’ımıza kazanımlarımız devam edecek. Devam eden önemli projelerimizi tamlayacağız” dedi.

Erzincan Ticaret ve Sanayi

Üyeleri ziyaret eden Başkan Tanoğlu yapmış oldukları çalışmaları ve devam eden projelerini anlatıyor.

SİZLERE EN HIZLI VE EN İYİ HİZMETİ SUNMAYA GAYRET ETTİK

Tanoğlu yapılacak seçim ve adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamasında, “göreve geldiğimiz 2018 yılından beri gelişimin ve ilerlemenin öncüsü olarak yetki ve sorumluluklarımız çerçevesinde sizlere en hızlı ve en iyi hizmeti sunmaya gayret ettik. Her zaman amacımız, görev yaptığımız süre boyunca odamızı bir adım daha ileriye taşıyarak görevimizi tamamlamak oldu.

ERZİNCAN’IMIZA KATMA DEĞER SAĞLADIK

Pandeminin olumsuz etkilerine rağmen bu amacımızı gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Değişime ayak uydurarak gerçekleştirdiğimiz ONLİNE belge verme ve ONLİNE ödeme akranı uygulamalarımız çok beğenildi. Bunun haricinde nefes kredisi, süt işletme tesisi, Düve üretim çiftliği, Besi organize sanayi bölgesi, Akyazı ilkokulu, Güzel sanatlar lisesi atölye binası, Mesleki Eğitim Merkezi, OSB’ de yer alan güneş enerjisi projesi, Anaokulu ve Kreş, Nizamiye kapısı ve siz kıymetli üyelerimiz için yeni  ve modern hizmet binası yapımı projelerimizle Erzincan’ımıza katma değer sağladık. Pandemi sürecinde tarafımıza iletilen sorunları üst kurulumuz olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği aracılığıyla ilgili yerlere hızlı bir şekilde aktararak çözümün bir parçası olduk.

HİZMET ANLAYIŞI İLE ÇIKTIĞIMIZ BU YOLDA PEK ÇOK İLKE İMZA ATTIK

Her sene yapmış olduğumuz Ramazan ve Eğitim yardımları ile sosyal sorumluluk projelerinde de yer aldık. Üye buluşmaları organizasyonumuz ve üye ziyaretlerimiz ile siz kıymetli üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde olduk. “Tek sevdamız Erzincan” misyonu ve üye odaklı hizmet anlayışı ile çıktığımız bu yolda pek çok ilke imza attık. Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası olarak Erzincan’ımızın ekonomik değerini artırarak sizlere ve halkımıza fayda sağlayacak daha pek çok projede yer almaya devam edeceğiz. Her ne yaparsak sizlerin desteği ve teveccühü ile yaptığımızın farkındayız.

Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli üyelerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, işlerinizde kolaylıklar diliyorum” dedi.