Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehit Yakını Yılmaz, Üzerimizden Lütfen Siyaset Yapmasınlar

Erzincan Şehit Aileleri Koruma Derneği üyesi Şehit Jandarma er Gökhan Yılmaz’ın kardeşi Hakan Yılmaz, siyasilerin vermiş oldukları sözleri yerine getirmediklerini ifade ederek biz bir canımızı vatana feda ettik sadece belli günlerde ve seçim zamanında hatırlanacak kesim değiliz” dedi.

Erzincan Şehit Aileleri Koruma

Kardeşinin 1996 yılında Hakkâri Çukurca da çıkan çatışmada şehit düştüğünü söyleyen Şehit Yakını Hakan Yılmaz, Yaklaşık 1 yıl önce yeni açılan dernek binamızın açılışına katılan Sayın vekillerimiz o gün verdikleri sözleri yerine getirmek bir yana geçen süre zarfında ziyarette dahi bulunmadılar sadece belirli gün ve seçim zamanında lütfen siyaset yapmasınlar” dedi

Derneklerine önemli günler dışında ziyaret yapılmadığından yakınan Yılmaz, “Bu durum şahsen beni üzüyor. En azından siyasilerimiz önemli günler dışında da ziyaret etsinler sadece manevi destek görmek istiyoruz” dedi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve 19 Eylül Gaziler Günü’nde mesaj atıldığını ziyaret dahi edilmediklerini, söyleyen Yılmaz, “Şehit yakınlarımız sıklıkla derneğimize geliyorlar. İster istemez beklentileri oluyor. Ailelerin talepleri karşılıksız kalıyor ziyaret edilmeleri unutulmamış olmalarını bekliyorlar. Şehit yakınlarımızın çok beklentisi yok. Onların gönüllerini alıp sohbet etmeleri bile yetiyor. Sadece özel günlerde hatırlanmak istemiyoruz. Verilen sözlerin yerine getirilmesini bekliyoruz” dedi.