Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MUSİAD Başkanı Buyruk’tan KENTHABER24’e Ziyaret

Müstakil İş Adamları Dermeği (MUSİAD) Erzincan İl Başkanı Ertan Buyruk KENTHABER24 internet Haber sitesi ve Gazetesi imtiyaz sahibi Hasan Çakmak’a ziyarette bulundu.

Müstakil İş Adamları Dermeği

Bir yıl önce görevi devralan MUSİAD Erzincan il başkanı Ertan Buyruk KENTHABER24 internet Haber sitesi ve Gazetesi imtiyaz sahibi Hasan Çakmak’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Bir yıllık çalışmaları hakkında bilgi veren BuyrukZahmetsiz rahmet olmaz” sözü ile yola çıktıklarını söyleyerek, Öncelikle güzel Erzincan’ımız için hangi projeleri üretebiliriz, ne gibi faydalarımız olur, MÜSİAD ailemizle değerli ekibimle istişarelerde bulunarak yoğun bir çalışma temposuna girdik” dedi.

Basının her zaman yanlarında olduklarını söyleyen başkan Buyruk, MÜSİAD ‘ta göreve geldikten sonra gerek il dışında gerekse de Erzincan’ımız da birçok toplantı ve programa katıldıklarını, yoğun çalışmaların akabinde son günlerde kentte hizmet veren kurum ve STK ziyaretlerine ağırlık verdiklerini belirtti.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden KENTHABER24 internet Haber sitesi ve Gazetesi imtiyaz sahibi Hasan Çakmak, Erzincan için yapılan çalışmalara destek olmaya devam edeceklerini söyleyerek ziyaretinden dolayı başkan Ertan Buyruk’ teşekkür etti.