Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Limon, Geçmiş Olsun Erzincan

Erzincan Esnaf ve sanatkarlar Odaları birliği başkanı Bedir Limon hafta içi yaşanan Sel felaketi sonrasında yoğun çalışma sarf ederek esnaf ve Erzincan’ın zarar görmesinin önüne geçilmesini sağlayan tüm paydaşlara teşekkür etti.

Erzincan Esnaf ve sanatkarlar

Limom açıklamasında, “9 Haziran 2022 tarihinde Erzincan’ın farklı noktalarında yaşanan sel felaketinin başlangıcından itibaren yoğun bir çaba sarf edilerek, büyük bir felaketin yaşanmasının önüne geçen ve bu süreçte desteklerini esirgemeyen; AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’a, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci’ye, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Sayın Burhan Çakır’a, özellikle sel felaketin başlamasıyla hemen müdahalede bulunan ve esnaf ve sanatkârların mağdur olmamasını sağlayan Erzincan Valisi Mehmet Makas’a, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ve İlgili Kurum Müdürlükleri ile birlikte fedakârca gece gündüz çalışan kurum personellerine çok teşekkür ediyorum.

YARALARIN BİR AN ÖNCE SARILMASI İÇİN GEREKEN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Devletimiz, tüm imkânları ile seferber olduğunu ifade eden Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Bedir Limon, “Bir taraftan hasar tespitleri yapılırken, diğer taraftan yaraların bir an önce sarılması için gereken çalışmalar devam etmektedir. Su baskını ve sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim İlimizi, ülkemizi ve milletimizi afetin her türlüsünden muhafaza eylesin” dedi.