Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KENTHABER24 Gazetesinden Kaymakam Kaykaç’ a Ziyaret

Erzincan KENTHABER24 Gazetesi ve İnternet Haber sitesi İmtiyaz sahibi Hasan Çakmak Erzincan Refahiye ilçesi Kaymakamı Eyüp Kaykaç ’ı makamında ziyaret ederek gazete ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Erzincan KENTHABER24 Gazetesi ve

Refahiye İlçe Kaymakamı Eyüp Kaykaç ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek gazete ve internet haber sitesinin yayın hayatında başarılar diledi.

Erzincan Refahiye ilçesinin Hökümet olarak tanındığını belirten Kaymakam Kaykaç, “Sayın başbakanımız AK Parti genel başkan vekilimiz Sayın Binali Yıldırım beyin ilçesi. Kendisi Tüm Ülkemizde olduğu gibi Erzincan ve İlçemize de çok önemli yatırımlarda imzası bulunuyor. Refahiye ilçemizin tanıtımında çok katkıları bulunuyor. Sayın Başbakanımızdan Allah Razı olsun” dedi.

Erzincan KENTHABER24 Gazetesi ve İnternet Haber sitesi İmtiyaz sahibi Hasan Çakmak, Refahiye ilçe kaymakamı Eyüp Kaykaç ’a sıcak karşılaması ve ağırlamasından dolayı teşekkür ederek Refahiye ilçemiz ile ilgili çalışmalarda ilçemizin sesi olma noktasında yanınızdayız mesajı verdi.