Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Katliamın Acısı Halen Yüreklerimizde Yer Alıyor

Başbağlar Katliamının yıldönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımlayan AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman, “Kardeşlik karşısında kalleşlik sevgi tohumları karşısında nifak tohumları birlik karşısında ayrılık bu topraklarda yer bulamayacak” dedi.

Başbağlar Katliamının yıldönümü dolayısıyla

Erzincan Milletvekili Karaman yayımladığı mesajında: “Gözü dönmüş eli kanlı katiller 29 yıl önce Başbağlar’da masum 33 vatandaşımızı hunharca katletmişlerdir. Bu katliamın acısı halen yüreklerimizde yer alıyor.

Türk insanının birlik ve beraberliğini bozmaya çalışanlara bundan önce olduğu gibi bundan sonra da topyekün mücadele ederek gereken cevabı her zaman vereceklerini belireten Karaman, Karanlık odaklar pes edecek. Ama biz millet olarak pes etmeyeceğiz. Bu topraklar daima sevgi ve hoşgörünün yeşerdiği topraklar oluşmuştur. Kardeşlik karşısında kalleşlik sevgi tohumları karşısında nifak tohumları birlik karşısında ayrılık bu topraklarda yer bulamayacak. İşte bu yüzden Başbağlar daima kahpeliğe kalleşliğe şer odalarına karşı milletimizin dik duruşunun sembolü olarak tarihteki yerini almıştır.

Başbağlar asla karalar bağlamadı, bağlamayacak. Başbağlar metanetini korudu ve koruyacak. Tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun” ifadelerini kullandı.