Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karakelle; “Ülkenin ihtiyaç duyduğu nitelikli nesilleri yetiştirecek olan öğretmenlerimizdir

Ak Parti 26. Dönem Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajın da; “Büyük şevk ve heyecanla gününü kutladığımız öğretmenlerimiz bu kahramanlara en güzel örneği teşkil etmektedir” dedi.

Ak Parti 26. Dönem

Bir milletin büyüklerini saygıyla anması, ileride de büyük insanlar yetiştireceğinin müjdecisidir. Milletleri için fedakârlık yapanlar, milletlerin hatırasında ve tarihinde yer almaya layık kahramanlardır. Büyük şevk ve heyecanla gününü kutladığımız öğretmenlerimiz bu kahramanlara en güzel örneği teşkil etmektedir.

Türkiye Cumhuriyetini ilelebet yaşatmak, çağdaş dünya ile bütünleşmek, eğitimcinin hünerli ellerinden geçer. Zira ülkenin ihtiyaç duyduğu nitelikli nesilleri yetiştirecek olan öğretmenlerimizdir.

Bu kadar ağır bir misyon üstlenen öğretmenlerimize çağımızın gerektirdiği eğitim ve öğretim imkanlarını hazırlamak öğretim kurumlarımızı en üst düzey eğitim için donatmak, yarınlarımız adına hayati önem taşımaktadır.

Öğretmenlerimiz Türk Milli Eğitiminin temel amaçları ve temel ilkeleri çerçevesinde, kendi yetenek ve kabiliyetini bilen, geçmişin, özünü sağlam bir  tarih şuuru içerisinde algılayan, yaşadığı zamanın gerçeklerinin de farkında olan, geleceğe umutla bakan, milli ve uluslar arası hukuk kurallarının bilincinde ve “yaratılanı yaratandan ötürü sevme” felsefesi gereği insan sevgisiyle, kısaca; bizi biz yapan değerlerimizle donatılmış bireyler yetiştirme azim ve gayreti içerisinde olmalıdır. Unutulmamalıdır ki Eğitimcinin, öğretmenin elindeki ham madde insandır. Durum böyle olunca öğretmenin hata yapma şansı olmamaktadır.

Terör örgütü PKK/YPG’nin Gaziantep’in Karkamış ilçesine yaptığı hain roketli saldırılarda şehit olan 22 yaşındaki öğretmen Ayşenur Alkan’a Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Ayrıca bu kadar anlamlı ve kutsal değerleri içeren bir Misyonu üstlenen tüm öğretmenlerimizin “ Öğretmenler Gününü “ tebrik ediyor. Emekli Öğretmenlerimize sağlıklı uzun ömürler diliyor, ebediyete intikal eden Öğretmenlerimize ve eğitim şehitlerimize Allahtan rahmetler diliyorum” dedi.