Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İHH, Kurbanlar Suriye İdlib Bölgesinde Kesilecek

28 yıldır hem Türkiye’de hem de dünyada mazlumlara yardım eli uzatan İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı 2020 yılı kurban bedelini açıkladı. Buna göre kurban bedellerini İHH İnsani Yardım Vakfı, 900 TL olarak belirledi.

28 yıldır hem Türkiye’de

Erzincan İHH 2020 Kurban Bayramında yönetim kurulu ile beraber kurbanlarını Suriye İdlib bölgesinde kesecek.



Erzincan İHH Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Uçar konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasın da; “Kurban rahmettir” sloganını ile bu yılki kurban bedeli fiyatını belirleyen İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı açıklamasında: “Kurban’ın rahmeti tüm dünyaya yayılsın diye hazırlıklarımıza başladık. Kurban vekâletlerinizi, 28 yıldır olduğu gibi bu yıl da, İHH ile dünyanın dört bir tarafına ulaştırabilir, sizi bekleyen yüz binlerce ihtiyaç sahibinin sevincine ortak olabilirsiniz dedi.

KURBANLAR SURİYE İDLİB BÖLGESİNDE KESİLECEK

Uçar, çadırlarda yaşayan kardeşlerimizin durumları çok kötü onlara katkıda bulunmak ve Erzincanlı kardeşlerimizden aldığımız kurban vekâletlerini yerine getirmek üzere kurbanlarımızı kendimiz kestirip dağıtımını yapıp geri döneceğiz inşallah. İdlib’de insanlar içler açısı haldeler onun için bu dönem kurbanlarımızı orada keseceğiz. Erzincan İHH olarak orada bulunan yetim çocukları da unutmadan onlara çeşitli hediyeler götürüp teslim edeceğiz. Mağdur ve mazlumların sıkıntılarını gidermek onların dertleriyle dertlenmek adına bu bayramda Suriye’de olacağız inşallah, bu sene ki kurban bedelinin 900 TL olduğunu da ifade eden Uçar, vatandaşları kurban bağışına çağırdı.