Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Her Yerde Aynı Sorun

Erzincan’da Cadde ve sokaklara gelişi güzel park edilen araçlar trafiği aksatıyor. Çift sıra halinde yol kenarına park edilen araçlar sürücüler ve yayalar için tehlikeli olurken park sorununun giderilmesi beklentisi artıyor.

Erzincan’da Cadde ve sokaklara

Erzincan’da ana caddeler üzerindeki park sorunu henüz çözülmemişken bu kez de mahalle aralarında aynı sorun yaşanmaya başladı. Kentsel dönüşümle birlikte tek katlı evlerin yıkılarak üç kat müsaadesi verilmesiyle birlikte araçlar mahalle aralarına sığmaz oldu.

Erzincan’da hemen hemen bütün cadde ve sokaklarda gelişi güzel park edilen araçlar, hem trafiği aksatıyor, hem de kazalara neden oluyor. Birçok araç, yan yana sıralanmış park halindeki araçlara vurmamak için yol kenarındaki refüjlere yakın geçerek kaza riskini arttırıyor. Erzincan’ın ana caddelerinden Halitpaşa Caddesi, Fevzipaşa Caddesi, Ordu Caddesi açık oto parka dönmüş. Araç sürücüleri trafik ortasında gelişi güzel park ettikleri araçları dakikalarca yol ortasında bırakarak diğer sürücülere zor anlar yaşatıyor. Karşıdan karşıya geçmek isteyen vatandaşlar ise nereden karşıya geçeceklerini kara kara düşündürüyor.

Kentte trafik ekiplerinin sürekli ikaz ettiği sürücüler cezaya rağmen alışkanlıklarından vazgeçmiyor. Özellikle köşe başlarına park edilen araçlar ise adeta kazalara davetiye çıkarıyor.