Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Günay, Kurban Bayramı’na Ulaşmanın Heyecanı Ve Mutluluğu İçindeyiz

Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımlayan Erzincan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Faruk Günay, “Yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz” dedi.

Kurban Bayramı münasebetiyle bir

Başkan Günay özellikle PANDEMİ ye dikkat çekerek, Bu bayramda sosyal mesafeye azami dikkat göstermek zorunda olsak da gönüllerimiz bir olsun, başta büyüklerimiz olmak üzere saygımız, sevgimiz, hoşgörümüz, birlik ve beraberliğimiz aksamasın. Vatandaşlarımızın ve yetiştiricilerimizin kurban pazarlarında korona virüs salgınına karşı belirlenen tedbirlere harfiyen uyması hayati önem taşıyor. Mutlaka bunlara uyulmalı. Salgınla mücadeleye sekte vurulmamalıdır” dedi.
Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir diyen başkan Günay,  Bütün bu değerleri barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir. Bu vesileyle bütün üyelerimizin ve İslam dünyasının Kurban Bayramı’nı kutluyor, bu bayramın sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde geçmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.