Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fedakârca Çalışan Kardeşlerimizin Yanlarında Olmaya Devam Edeceğim

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzincan İl Genel Meclis Üyesi Sakin Sönmez, Erzincan İl Özel İdaresi çalışanlarını çalışma bölgelerinde ziyaret ederek öz verili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin olarak konuşan MHP Erzincan İl Genel Meclis Üyesi Sönmez; “ Erzincan İl Özel İdaremiz çalışanlarını çalışma bölgelerinde ziyarette bulunarak yapmış oldukları çalışmalar hakkında sohbet ettik. 30 derecede sıcaklıkta yapılan bu öz verili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Yollar insanları birbirine bağlayan vücuttaki damarlar gibidir. Nasıl ki bir damar o bölgede görev yapamazsa, o bölgede hayat durur ve his kaybı olur. Yollarımızda öyledir. İletişimizi sağlayan yegâne bağlantılarımız yollarımızdır. Erzincan İl Özel İdaremizin yapmış oldukları bu çalışmalar yapan fedakârca çalışan bu kardeşlerimizin yanlarında olmaya devam ederek onları ziyaret etmeye devam edeceğim. Bu ahval gayretli çalışmalarından dolayı Erzincan İl Özel İdaremiz tüm çalışanlarına teşekkürlerini sunarım” dedi.

Çalışan işçiler ise Sönmez’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek destekleri için memnuniyetlerini dile getirdiler.