Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’a 3 Yeni Kaymakam

2020 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile aralarında İliç, Tercan ve Otlukbeli İlçe kaymakamlarının da yer aldığı, bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan 427 Mülki İdare Amirinin görev yerleri değiştirildi.

2020 yılı Mülki İdare

Kararname ile Erzincanlı olan Sakarya Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli İstanbul Beykoz Kaymakamlığına atanırken, Mardin Derik Kaymakamı ve Derik Belediyesi Kayyumu Hakan Kafkas İçişleri Bakanlığı Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi Başkanlığına atandı.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 2020 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile İliç Kaymakamlığına, Bolu Dörtdivan Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, Tercan Kaymakamlığına Çankırı Atkaracalar Kaymakamı Musa Kazım Çelik ve Otlukbeli Kaymakamlığına Rize Kalkandere Kaymakamı Sercan Yılmaz atandı.

İliç Kaymakamı Hicabi Aytemür Mardin Derik Kaymakamlığına, Tercan Kaymakamı Kürşad Karaca Trabzon Araklı Kaymakamlığına, Otlukbeli Kaymakamı Ramazan Polat ise Diyarbakır Çermik Kaymakamlığına atandı.

Erzincanlı olan Mardin Derik Kaymakamı Hakan Kafkas, İçişleri Bakanlığı Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi Başkanlığına, Sakarya Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli ise Beykoz Kaymakamlığı görevine atandı.