Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Barosunda Av. Aktürk Dördüncü Kez Başkan Seçildi

Erzincan Barosu Mevcut Başkanı Av. Âdem Aktürk, üst üste dördüncü kez baro başkanı seçilerek güven tazeledi. Başkan Aktürk kullanılan 197 oyun 120’sini alırken diğer aday Av. Muzaffer Doğan 61 oy aldı.

Erzincan Barosu Mevcut Başkanı

Baro Başkanı Adem Aktürk, olağan seçimli genel kurulda yeniden başkanlığa seçildi. Başkan Aktürk üst üste dördüncü kez baro başkanı seçilerek güven tazeledi. Baroda yapılan Olağan Genel Kurulu’nda avukatlar sandık başına gitti.

TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

İki adayın başkanlık için yarıştığı kongrede 197 avukat oy kullandı. Oyların 120’sini alan Baro Başkanı Adem Aktürk, yeniden başkanlığa seçildi. Gün boyu süren seçim sonrası dördüncü kez başkan seçilen Aktürk tebrikleri kabul etti. Seçimlerde bir konuşma yapan Baro Başkanı Adem Aktürk, bugüne kadar birlikte çalıştığı yönetim kurulu ve baro çalışanlarına bir kez daha teşekkür etti.

YAPACAĞIMIZ ÇOK ŞEY VAR

Kendisine ve yönetim kurulu üyelerine verilen sorumluluğu hakkıyla yerine getirmenin onuru ve gururu içinde olduklarını belirten Aktürk şunları söyledi; “Baromuzun bugün Olağan Genel Kurulu’nda avukat arkadaşlarımız oyları ile bana baro başkanlığı görevini üst üste dördüncü kez tevdi etmişlerdir. Görevim süresince tarafsızlığımızı koruyarak tüm meslektaşlarımızın yanında yer aldık. Meslek onurumuza yakışan bir şekilde etkin, çalışkan, duyarlı, hukukun üstünlüğü ve yargı bağımsızlığı ilkelerine bağlı bir baro olmak için çabaladık. Yapacağımız çok şey var. Benimle birlikte aldıkları oylarla yönetime girmeye hak kazanan arkadaşlarla el ele verip güzel hizmetler vereceğime inanıyorum. Herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.”