Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ERŞAD Yeni Yerine Taşınıyor

Erzincan Şehit Aileleri Koruma Derneği (ERŞAD) hizmet verdiği Ordu Çarşısı Kat:4’den taşınarak yeni hizmet yeri olan Gemi İş Merkezi kat:2 No: 72’de hizmet vermeye devam edecek.

Erzincan Şehit Aileleri Koruma

Erzincan Valiliği, Erzincan Belediyesi ve Erzincan esnaflarından birçok kişinin destekleri ile yeni yerine taşınacak olan Erzincan Şehit Aileleri Koruma Derneği, şehit yakınlarına yapılacak olan hizmeti bir üst seviyeye taşımayı hedefliyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Erzincan Şehit Aileleri Koruma Derneği Başkanı; Abdulkadir Zengin, yeni hizmet binasına taşınma noktasında destek veren herkese teşekkür etti. Halen tefrişat noktasında bazı eksikliklerinin olduğunu belirten Zengin, düzenli hiçbir geliri olmayan şehit aileleri desteğinin eksikleri için de Erzincanlılardan yardım istedi.

Başkan Zengin açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Bu vatan toprağı için canını feda etmiş aziz şehitlerimizin çok kıymetli emanetlerine ne kadar hizmet etsek azdır. Bayrağı devraldığımız Erzincan Şehit Aileleri Koruma Derneği’ni aktif bir şekilde kurumsal kimliğine kavuşturmak ve çok kıymetli şehit yakınlarını bir araya getirerek, toplumsal bilinci oluşturmayı hedefliyoruz.

Katkılarından dolayı Erzincan Valimiz Sayın Ali Arslantaş beyefendiye, Erzincan Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun Beyefendiye ve Erzincan esnaflarımızdan destek veren çok kıymetli ağabeylerimize aziz şehitlerimiz ve şehit yakınları adına çok teşekkür ederim.” dedi.