Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emniyet Teşkilatının 177. Kuruluş Yıldönümü Erzincan’da Farklı Etkinliklerle Kutlanıyor

Emniyet Teşkilatının 177. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bir dizi etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinlik kapsamında Emniyet teşkilatı birimleri arasında futbol turnuvası finali oynandı.

Emniyet Teşkilatının 177. Kuruluş

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Emniyet Teşkilatının 177. Yıl dönümü münasebetiyle ilk kez düzenlenen etkinlik kapsamında birimler arası futbol turnuvasının finalinde Trafik Şubeyi 2-1 mağlup eden Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat şubesi birinci olarak kupanın sahibi oldu.

Erzincan Kavak yolu beldesi halı sahasında Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ve İstihbarat şubesi arasında oynanan final mücadelesini İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Erzincan İl Jandarma komutanı Kıdemli Jandarma Albay Hüsamettin Erol, İl Emniyet Müdürlüğü Birim müdürleri ve Emniyet teşkilatı personeli katıldı.

Oldukça zorlu geçen ve 30 dakika üzerinden oynanan maçın ilk devresi 0-0 sone ererken ikinci devrenin ortalarında Trafik Şube 1-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı. İstihbarat şube mücadelenin son 10 dakikasında 2 gol kalesinde görünce maçı 2-1 galip tamamlayan Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi 22 takımın mücadele ettiği etkinlik sonunda şampiyon olarak Erzincan’da ilki düzenlenen 177. Etkinlik kapsamında futbol turnuvasının ilk şampiyonu oldu.

              

Maç sonrasında düzenlenen etkinlikler ile ilgili bilgi veren Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, 177. Yıl kuruluş etkinliklerini 14 Şubat da Emniyet müdürlüğü birimleri arası futbol turnuvası ile başlattıklarını ifade ederek, “ Öncelikle Emniyet Teşkilatımızın 177. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Bizlerde İl Emniyet müdürlüğü olarak bir dizi etkinlik düzenledik. Bugün burada 22 birimimizin katılımı ile düzenlediğimiz Futbol turnuvamızın finalini birlikte izledik. Her iki şube birimimiz de finale yakışır oyun oynadılar. Ben Finalde karşılaşan takımları değil turnuvada mücadele eden tüm birimleri tebrik ediyorum. Kaybedenin olmadığı etkinliğimizde ilk 3 sıraya giren şubelerimize kupa ve katılım belgelerini vereceğiz. Tüm şube birimlerimizi tebrik ediyor Emniyet Teşkilatımızın 177. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum” dedi.

               

Daha sonra kısa bir konuşma yapan Erzincan İl Jandarma Komutanı Kıdemli Jandarma Albay Hüsamettin Erol, İl Emniyetimiz ve Jandarma birbirinin ayrılmaz parçaları. Buraya bizleri davet eden İl Emniyet Müdürümüz Kenan Kurt’a çok teşekkür ediyorum. Emniyet Teşkilatımızın 177. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Şubeler arası düzenlenen turnuvada sadece şampiyon olan değil tüm birimleri kutluyorum” dedi.

                

Daha sonra İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt ve Erzincan İl Jandarma Komutanı Kıdemli Jandarma Albay Hüsamettin Erol ilk üçe giren birimlere kupa ve katılım belgelerini verdiler. Düzenlenen futbol etkinliği çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.

Emniyet Teşkilatının 177. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Voleybol turnuvası, Bisiklet turu ve açık atış poligonun da tabanca atış yarışmaları ile devam edecek.