Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DSYB Başkanı Günay Üyelerine Teşekkür etti

Erzincan İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinin gerçekleştirilen 2021-2022 Olağan Genel Kurulunda üyelerin çoğunluğunun oylarını alarak güven tazeleyerek başkan seçilen Yaşar Faruk Günay üyelerine teşekkür etti.

Erzincan İli Damızlık Sığır

Erzincan İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinde basın mensupları ile bir araya gelen Başkan Günay burada yaptığı açıklamasında, “Çiftçilerimiz Birlik üyelerimiz tercihlerini yaptılar. Burada kurulmuş güzel bir yapı var. Çiftçinin üyesine Erzincan’a tüm çiftçilere hizmet veren bir kuruluşuz.  Bu seçim sonuçlarında da tekrar çiftçilerimiz sağduyulu ettikleri için kendine çok çok teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Seçimde bize oy veren vermeyen herkese teşekkür ederim diyen Başkan Günay, “ Çok da yüksek bir katılım oldu biliyorsunuz yüzde 90 üzerinde bir katılım gerçekleşti. Bu güzel günde bizler yalnız bırakmadığı için güzel bir seçim olduğu için de mutluyuz.

Yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi veren Erzincan İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği başkanı Yaşar Faruk Günay, Bundan sonra yapmak istediğiniz çalışmalarımız bulunuyor. Birincisi süt soğutma tanklarımız var, toprak analiz laboratuvarımız var, projesi bitmiş olan en önemlisi kesimhane projemiz bulunuyor. Bunu da bu yıl İnşallah başlayacağız ve bitireceğiz de. Bununla birlikte de bir idari binamız var. Yine ilçelerimizde suni tohumlama ücretsiz sürmekte olup çiftçilerimizden 8 – 14 ay üzerinde diş hayvanları alıp yeni çiftliğimize ekleyeceğiz oradan satacağız. Hayvanları çıkan çiftçilerimize bir an evvel buradan hayvanlarını alarak haftaya da satışlarımız başlayacak” dedi.

Bundan sonra elimizden geldiği kadar en iyi hizmeti vermek için ekibimle birlikte yönetim ile birlikte çalışmalarının devam edeceğini söyleyen Günay, seçim sürecinde desteklerinden dolayı siz değerli basına ayrıca teşekkür ederim” dedi.