Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çimen Ailesinin Mutlu Günü

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Orhan Çimen ve eşi Ferda Çimen’in oğulları Mehmet Ertuğrul ve Baturalp Kerem Çimen sünnet merasimi yapıldı.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi

Erzincan’da özel bir salonda gerçekleştirilen sünnet töreninde Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Orhan Çimen eşi Ferda Çimen konukları salon girişinde karşıladılar.

Gerçekleştirilen sünnet töreninde gelenek ve göreneklerine göre sünnet ailesinin evinde Mevlit-i Şerif okutuldu. Ardından Yavuz Selim Mahallesinde bulunan evleri önünde Çimen ailesinin yakınlarının ve çocuklarının katılımı ile konvoy düzenlendi. Konvoyda Çimen ailesinin oğulları Mehmet Ertuğrul ve Baturalp Kerem at üzerinde kısa bir tur attı.

Salonda Erzincan İlahi ekibinin seslendirdiği ilahilerin ardından semazen gösterisi konuklar tarafından beğeni ile izlendi.

Orhan ve Ferda Çimen çiftinin oğulları Mehmet Ertuğrul ve Baturalp Kerem’in sünnet merasimine AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Erzincan Vali Yardımcısı Mehmet Şerif Olcaş, 21-23-24 ve 26. Dönem Milletvekili Sebahattin Karakelle, AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan İl Başkanı Salih Aksu, İl Sağlık Müdürü Erkan Hirik, Kurum ve daire müdürleri Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Orhan Çimen’in mesai arkadaşları, aile efradı ve davetliler katıldı..

Düzenlenen sünnet merasiminde katılımcıların ilgisi için teşekkür eden Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Orhan Çimen; “Oğulları Mehmet Ertuğrul ve Baturalp Kerem’in ilk mürüvvetlerini dost ve akrabaları ile birlikte paylaşmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, Davetimize icabet eden tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Cenabı-ı Allah herkese evlatlarının böyle mutlu günlerini göstersin dedi.

Düzenlenen sünnet merasiminde bulunulan yemek ikramın sonrasında konuklar aileleri ile birlikte bol, bol fotoğraf çektirdiler.

Bizlerde KENTHABER24 olarak çimen ailesine mutluluk dolu günler dileriz.