Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Can Erzincanlılar Vakfı 10. Yılını Kutladı

Hollanda’da Eğitim üzerine faaliyet gösteren CAN ERZİNCANLILAR VAKFI muhteşem bir etkinlikle 10.yılını kutladı. Kutlamada eğitime desteğin artarak devam edileceğine vurgu yapıldı.

Hollanda’da Eğitim üzerine faaliyet

Hollanda’nın çeşitli şehrinden gelen vatandaşların katıldığı bu güzel ve anlamlı etkinlikte birçok sanatçı sahne aldı. Gecede aynı zamanda 10 yılın geçmişi slayt gösteri ile konuklara aktarıldı. Ayrıca etkinlikte Ozan Ali Ekber Çiçek’te anıldı ve hayatı eserleri anlatıldı.

Birçok STK temsilcilerinin katıldığı ve insanların doyasıya eğlendiği etkinlikte konuşma yapan Vakıf başkanı Murat Kurt: “Bugün burada çok güzel, onurlu ve bir o kadarda gururlu bir etkinlikte buluştuk. Etkinlikte emeği geçen tüm yol arkadaşlarıma Sponsorlarımıza ve bizleri 10 yıldır asla yalnız bırakmayan, bizlere inanan güvenen sizlere en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum” dedi.

Bizler 10 yıl önce nasıl başladıysak, duruşumuzdan ve prensiplerimizden asla ödün vermeden aynı kadro ve ekiple büyüyerek bugün de aynı şekilde yolumuza devam ediyoruz diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Kurt, “Evet, gururu ve mutluluğu yaşıyoruz ama şunu biliniz ki; bizlerden çok bu onuru gururu ve sevinci, bizleri asla yalnız bırakmayan sizler hak ediyorsunuz.. Gücümüzün yettiği kadar ülkemizin okuyan gençliğinin yüreklerine dokunduk ve dokunmaya sizlerin gücü ile devam edeceğiz.

Hollanda’da çok değişik bir rüzgâr estirdik. Şehircilik anlayışı asla gütmedik.  Siyaseti ve inancı bu vakfa asla sokmadık.  Kimseyi ötekileştirmedik, ayrıştırmadık. En şeffaf ve hesap verebilir bir anlayıştan asla vazgeçmedik. Sadece insanların yüreğindeki insan sevgisini sorguladık. Amacımız sadece öğrencilerimizin okulunu bitirip ülkemize iyi bir genç olarak hizmet etmesine vesile olabilmek.

Bugün burada o kadar güzel bir tablo var ki ülkemin her şehrinden insanlar var. Hepsi tek bir amaç için burada EĞİTİM.  İşte bu güzelliği hiç bir şeyle satın alamazsınız. Bu tabloyu görmek elbette ki bizlerin Motivasyonunu daha da yukarılara çekiyor.

Başkan Kurt; bu vakfın kapıları herkese açık olduğunu ifade ederek, Yüreğinde Eğitim sevgisi olan, sadece kendisi için değil başkaları içinde yaşamayı, paylaşmayı ve dayanışmayı kendisine ilke edinmiş herkes baş tacıdır.  Vakıf yönetiminde bugün Malatyalısı var Ardahanlısı var Erzurumlusu var. İşte bu anlayışla aynen yolumuza devam edeceğiz. Bir kez daha hepinize ama hepinize yürekten teşekkür ediyorum dedi.

Düzenlenen etkinlik ile 10 yıldır vakıf Muhasebeciliğini yapan yerini başka arkadaşa bırakan Mehmet Can’a tüm Eğitim Gönüllüleri adına verdiği hizmetten ötürü teşekkür Plaketi takdim edildi. Etkinlik geç saatlere kadar halaylarla oyun havaları ile devam etti. Katılımcılar etkinlikten duydukları memnuniyeti gözlerden kaçmadı.