Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayramlarımız Birliğimizi, Beraberliğimizi Yeniden Hatırlatır

Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Bayramlarımız birliğimizi, beraberliğimizi yeniden hatırlatır; muhabbet ve dayanışmayı bir kere daha tanzim eder” dedi.

Kurban Bayramı dolayısıyla bir

Milletvekili Karaman mesajında,  millet olma bilincini tazeleyen, birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşma duygularını zirveye taşıyan, bereketiyle gönülleri besleyen Kurban Bayramı’na bir kez daha ulaşmanın huzurunu ve sevincini yaşadıklarını ifade etti.

İbadet ve sevinç kaynağı Kurban Bayramı’nın millet olma bilincini güçlendirdiğini ve kalben yakın olmayı sağladığını belirten Erzincan Milletvekili Karaman: “Bayramlarımız birliğimizi, beraberliğimizi yeniden hatırlatır; muhabbet ve dayanışmayı bir kere daha tanzim eder. Bayramlarımız aynı zamanda bir gönül kazanma seferberliğidir. Bayram gibi özel günlerimizi her manasıyla idrak edebilmeli, sevdiklerimizle doyasıya yaşayabilmeliyiz. Bayramın coşku ve mutluluğu, insanlık ailesinin bütün üyeleriyle, bütün kardeşlerimizle birlikte yaşanabilirse anlamlıdır.

Millet olma bilincini tazeleyen, birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşma duygularını zirveye taşıyan, bereketiyle gönülleri besleyen Kurban Bayramı’na bir kez daha ulaşmanın huzurunu ve sevincini yaşıyoruz.

Bu vesileyle içinde bulunduğumuz mübarek günlerin; ülkemiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için huzur ve saadet vesilesi olmasını diliyor, Rabbimden bizleri mutluluk, sağlık ve hayırla nice bayramlara kavuşturmasını niyaz ediyoruz. Başta tüm Erzincanlı hemşerilerimiz olmak üzere bütün vatandaşlarımızın, İslam âleminin Kurban Bayramını tebrik ediyoruz. Bayramımız mübarek olsun” ifadelerini kullandı.