Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Babacan’dan Üyelerine Bayram Hediyesi

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini sürdüren PANDEMİ dolayısıyla yaklaşık bir buçuk yıldır kapalı olan oyunlu kahvehaneler 1 Temmuz itibariyle yasaklar kalkmış ve oyunlar oynanmaya başlamıştı.

Tüm dünyada olduğu gibi

1 Temmuz itibariyle açılan oyunlu salonları ve kıraathaneleri ziyaret eden Erzincan Otel ve Kahveciler odası başkanı Ali Babacan, tüm işletme salonlarına hayırlı işler temennisinde bulunarak kurban bayramı öncesi hediyelerini verdi.
Ziyaretlerinde işletme sahiplerine uyarılarda da bulunan Otel ve Kahveciler odası başkanı Ali Babacan, yaklaşık bir buçuk yıldır işletmeler kapalı. Sayın Cumhurbaşkanımızın kabine toplantısı sonrası 1 Temmuz itibariyle işletmelerin açılacağı müjdesini vermesi ile mutlu olduk. Bizlerde Kurban bayramı öncesinde Erzincan Merkez, belde ve köylerimizde ki işletmelerimize ziyaretlerde bulunarak bayramlık şeker ve kolonyalarımızı takdim ediyoruz. Yeniden kapanmaması adına uyarılarımızı yapıyoruz. Gördüğümüz kadarıyla işletmelerimiz kurallara tam anlamı ile uyuyorlar. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum, Hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.
İşletme sahipleri de iş yerlerinin açılmasından dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler. İşletme sahipleri, “Çok şükür açıldı, yasaklar kalktı. Tekrar oyunlar başladı. Halkımız da zaten bunu bekliyordu. Milletimiz özlemiş. Devletimize teşekkür ederiz. Aşımızı da olduk. Allah’ın izniyle her şey zamanla düzelir. İnşallah böyle bir durumla karşı karşıya gelmeyiz, bir daha kapanmayız. Yasaklar tekrar gelmez, başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. PANDEMİ sürecinde bizlere desteklerini esirgemediler. Ziyaret ederek sorunlarımız dile getirdiler. Bizlerde kendisine hayırlı bayramlar diliyoruz” dediler.
Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi’nde belirtilen masa ve/veya sandalyeler arasındaki mesafe kurallarına uyulmak kaydıyla, Kahvehane, kıraathane gibi kâğıt, taş oyunlarının oynandığı iş yerlerinde söz konusu oyunların oynanmasına/oynatılmasına dair mevcut kısıtlamalar 1 Temmuz Perşembe gününden itibaren sona erdirilmiş ve oyun oynanmasına/oynatılmasına müsaade edilmişti.”
Erzincan Otel ve Kahveciler odası yönetim kurulu başkanı Ali Babacan’a başkan yardımcısı Süleyman Çağlık ’ta eşlik etti.