Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Aksun’dan EGC ’ye Ziyaret

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayıyla Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek çalışmaların vatandaşlara duyurulmasında basının önemine vurgu yaptı.

24 Temmuz Gazeteciler ve

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Gazeteciler Cemiyeti ziyaret ederek ziyaret ederek gazetecilerle istişarelerde bulundu ve 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.

Gerçekleşen ziyarette bir açıklama yapan Başkan Aksun, Gazeteciler ve Basın Bayramı her yıl 24 Temmuz`da kutlanmaktadır. Tarafsız ve özgür bir basının varlığı güçlü demokrasilerin vazgeçilmez unsurudur. Demokratik rejimlerin olmazsa olmazı, düşünce ve ifade özgürlüğünün vazgeçilmez aracı olan basın, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da önemini koruyacaktır.

Halkımıza doğru haber alma imkânı sağlayan ve düşüncelerini başkaları ile paylaşmasına aracı olan basın kuruluşları, önemli bir toplumsal görev icra etmektedir. Toplumsal değerlere saygılı, sorumluluk bilinci içinde, tarafsız bir anlayışla görevini yerine getiren özgür basın, demokratik toplum düzeninin korunmasının en büyük güvencesidir. Gazeteciler, basın memleketimizde olan her türlü olayı vatandaşlarında ulaştırmak noktasında can damarı gibi çok kıymetli bir görev yapmaktadırlar. Onun içinde değerli basın mensuplarımızın önünde saygıyla eğiliyoruz, Bu vesile ile Başta Cemiyet Başkanı Muzaffer Koşan ve Yönetimi olmak üzere görevini ilkeli ve tarafsız bir anlayışla sürdürecek olan tüm basın mensuplarımızın ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını’ en içten dileklerimle kutluyorum dedi.  

Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Koşan ise gerçekleştirilen ziyaretten dolayı Belediye Başkanı Bekir Aksun’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.