Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aracın Çarptığı Kurt Öldü

Erzincan da gece saat 03 sıralarında kurt köpek yavrularına saldırırken otomobilin çarpması sonucu öldü. Otel önünde meydana gelen kazayı gören görgü tanıkları 155 Polis imdadı arayarak durumu bildirdiler. Polis kaçan araç ile ilgili araştırma başlattı.

Erzincan da gece saat

Olay Erzincan Fevzi paşa caddesi üzerinde meydana geldi. Yaşanan kazada görgü tanıklarına göre kurt kovaladığı köpekleri ana yola çıkması üzerine henüz plakası belirlenemeyen kırmızı bir otomobil sürüye çarpıp kaçtığı belirtildi. Yaşanan kazada bir kurt ve bir köpek yavrusu otomobilin çarpması üzere her iki hayvanda can verdi. Otel önünde meydana gelen kazayı gören görgü tanıkları hemen 155 polis imdadı arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen polisler görgü tanıklarının ifadesine göre kurda ve köpeğe çarpan aracı bulmak için bölgede bulunan güvenlik kamerası ve mobeseleri incelemeye aldı.

Yaşanan kazanın ardından bölgeye çağrılan belediye ekipleri tarafından hayvanların cesetleri kaza yerinden kaldırılarak götürüldü.

kazayı gören otel müşterisi olayı şu şekilde anlattı. “saat 3 sıralarıydı sahur için zaten kalmıştım balkona çıktım bir köpek sürüsü gördüm yaklaşık 4,5 taneydi yoldan karşıya hızla geçiyorlardı bu sırada plakasını görmediğim kırmız bir araç sürüye çarptı. Ben de hemen aşağıya indim ve köpeklere çarptığını sandığım kurt ve bir yavru köpek yerde cansız bir şekilde yatıyordu. Çarpan araç 3,5 saniye durduktan sonra yoluna devam etti. Bende 155 i arayarak durumu bildirdim diye konuştu