Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altınoluk, Fetö İle Mücadeleye Tüm Hızıyla Devam Edilmeli

15 Temmuz’un altıncı yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Büyük Birlik Partisi Erzincan il Başkanı Tolga Altınoluk, Fetö ile mücadeleye tüm hızıyla amasız fakatsız tüm kurum ve kuruluşlarda ki kripto yapılarının deşifre edilmesi suretiyle devam edilmelidir” dedi.

15 Temmuz’un altıncı yıl

Altınoluk mesajında, “Tarih 15 Temmuz 2016. Fetö terör örgütünün Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve seçilmiş hükümetine yönelik yapılan darbe girişimi. 251 vatandaşımızın şehit, 2196 vatandaşımızın da gazi olduğu o karanlık gecede yaşananlar hala hafızalardaki yerini korumaktadır. Tüm bu yaşananlar esasında bize şunları da göstermektedir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 17 Aralık 1927’de “ çok değil yüz yıla kalmadan eğer bu sözlerime dikkat etmezseniz göreceksiniz ki; bazı kişiler, bazı cemaatlerle bir araya gelerek, bizlerin din düşmanı olduğunu öne sürecek, sizlerin oyunu alarak başa geçecek ama sıra devleti bölüşmeye geldiğinde birbirine düşecektir.” İfade ettiği bu hassas ve ince sözler bizlerin tekrar şapkamızı önümüze koyarak düşünmemiz gerektiğini göstermektedir. Her yaşanan acı tecrübenin aslında yaşanmadan engellenmesi için de dinimizin bizlere verdiği öğütleri de dikkate alarak yola devam etmemiz gerektiğini de ayrıca vurgulamak isterim. Şöyle ki; Hz.Ömer, “Kişinin namazına, orucuna bakmayın; konuştuğunda, doğru konuşup konuşmadığına, kendisine emniyet edildiğinde, güvenilirliğini ortaya koyup koymadığına; dünya kendisine güldüğünde, takvayı elden bırakıp bırakmadığına (menfaat anındaki tavrına) bakıp öyle değerlendirin.”

Fetö ile mücadeleye tüm hızıyla amasız fakatsız tüm kurum ve kuruluşlarda ki kripto yapılarının deşifre edilmesi suretiyle devam edilmelidir. Bir an bile gaflete düşülmesi beraberinde telafisi imkânsız zararların doğuşunu da beraberinde getirecektir. BBP olarak bizlerde üzerimize düşen her ne varsa bugüne kadar yaptığımız gibi bundan sonrada yapacağımızı tereddütte mahal vermeyecek şekilde ayrıca ifade etmek isterim!

Rabbim Devletimizi ve milletimizi bir daha bu tür organizasyonlar veya örgütler tarafından gelebilecek her türlü tehlike ve şer odaklarına karşı koruyup kollasın. Rabbim devletimize ve milletimize zeval vermesin. Rabbim cumhuriyet tarihinden buyana yaşanan tüm olumsuzluklardan üzerimize düşen dersleri alıp geleceğe daha parlak ve müreffeh yarınlara ulaşabilmeyi nasip etsin” ifadelerine yer verdi.