Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Alioğlu’ndan Kenthaber24’e Ziyaret

Gebze Erzincanlılar Derneği yönetim kurulu üyesi STK temsilcisi, Marmara gazetesi, Ülkem Ajans ve Kenthaber24 gazeteleri köşe yazarı Zümre Alioğlu, Kenthaber24 gazetesi ve İnternet Haber sitesi imtiyaz sahibi Hasan Çakmak’ı ziyaret etti.

Gebze Erzincanlılar Derneği yönetim

Yaklaşık 20 yıl ulusal ve yerel gazetelerde köşe yazarlığı yapan Gebze Erzincanlılar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Zümre Alioğlu “Bir Tebessüm Bir Hayat Derneği” ile birlikte Erzincan Tercan ilçesi ve Kargın beldesinde gerçekleştirilen yardım etkinliklerine katıldı.

Kendisinin Erzincan sevdalısı olduğunu ve özellikle her yıl Erzincan ve ilçelerini ziyaret ederek yardıma ihtiyaçlı aileleri ziyaret ederek yardım kampanyaları oluşturduklarını söyleyen Alioğlu, Erzincan halkı çok duyarlı yardım taleplerimiz asla geri çevrilmiyor. Sağlık, Saygı, Sevgi, Empati adına yorulmaya, yoğrulmaya emek vermeye değer olduğunun bilincinde Hakan Çil öncülüğünde Kocaeli Gebze’de kurulan 1 Tebessüm 1 Hayat derneği ile toplanan yardımlarımızı ihtiyaç sahiplerimize ulaştırdık. Bizlere destek olan herkese sizler aracılığıyla teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kenthaber24 gazetesi ve İnternet Haber sitesi imtiyaz sahibi Hasan Çakmak, özellikle gazete ve internet haber sitesinde yazmış olduğu değerli yazılarından dolayı teşekkür ederek, “Gerek köşe yazılarınız gerekse farklı STK’larda yapmış olduğunuz çalışmalara teşekkür ederim. Siyasi çalışmalarınız ile birlikte Erzincan ilimize katkılarınızı takdirle karşılıyorum. Hoş geldiniz ifadelerine yer verdi.