Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aktürk, Hak, hukuk, adalet ve hakkaniyet vazgeçilmezdir

Erzincan Barosu’nda staj dönemini başarıyla tamamlayan stajyer avukatlar Av. Mikdat yükselen Avşar, Av. Tuğbanur Öcal, Av. Esra Coşkun, Av. Yusuf Ergen, Av. Nisa Nur Atamer, Av. Fatma Alkan meslek yeminlerinin ardından cübbelerini giyerek ruhsatnamelerini aldılar.

Erzincan Barosu’nda staj dönemini

Stajyer avukatlara düzenlenen ruhsat töreni Erzincan Barosu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Tören, Erzincan Barosu başkanı Av. Âdem Aktürk, Baro üyesi avukatlar, stajyer avukatlar ve aileleri katıldı.

Staj evresini başarıyla tamamlayan stajyer avukatlara ruhsatnameleri ise Başkan Âdem Aktürk ile birlikte yanlarında staj yaptıkları avukatlar tarafından takdim edildi.

HUKUKA OLAN İHTİYAÇ GİDEREK ARTIYOR

Törenin açılış konuşmasını yapan Erzincan Barosu Başkanı Av. Âdem Aktürk, mesleğimiz; hak, hukuk bilinci ve adaletin tesisi için çok kıymetli ve çok önemlidir diyerek sözlerine başladı ve şöyle devam etti: “Hak, hukuk, adalet ve hakkaniyet vazgeçilmezdir ve hukuka olan ihtiyacımız her gün giderek önem arz etmektedir. Bu sebeple bugün burada mesleğe ilk adımlarını atacak olan genç meslektaşlarımın mesleğimize katkılar sağlayacaklarına inanıyor ve görüyorum. Bundan dolayı gururlu ve mutluyuz. Bu uğurda bugüne kadar gelmelerinde en önemli desteği ve katkıyı sağlayan genç meslektaşlarımın değerli ailelerine de teşekkür ediyorum. Ruhsatlarını alan meslektaşlarıma ailemize hoş geldiniz diyor ve bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar diliyorum. Hayırlı olsun” dedi.