Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

15 Temmuz Bu Ülkenin Alnına Sürülmüş Kara Bir Leke Olmuştur

15 Temmuz’un altıncı yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan İl Başkanı Ayhan Doğan, 15 Temmuz’un sorumlusu her türlü işbirlikçi yapıyı sonuna kadar kınıyor ve lanetliyorum” dedi.

15 Temmuz’un altıncı yıl

Başkan Doğan mesajında: “Cumhuriyet Halk Partisi olarak Cumhuriyet meşalesinin, demokratik sistemin gölgesinde sonsuza kadar yanacağını, parti olarak demokratik olmayan hiçbir hareketin içerisinde olmayacağımızı herkesin bilmesini isteriz. 15 Temmuz bu ülkenin alnına sürülmüş kara bir leke olmuştur. 15 Temmuz’un sorumlusu her türlü işbirlikçi yapıyı sonuna kadar kınıyor ve lanetliyorum. 

CHP barışın, hukukun, üretimin, çevrenin, adaletin ve kültürün partisidir. Önceliğimiz insan hakları, özgürlük, adalet ve demokrasidir.  Partimizin en büyük gücü açıklıktır, demokrasidir. Bizler asla kapalı kapılar ardında gizli pazarlıklar yürüten ve karanlık yollardan yürüyen bir parti olmadık, olmayacağız.  Bizim kapımız her daim herkese açıktır. Arkadaşlarımızla Cumhuriyetin aydınlık yolunda, memleketin temiz suyundan içecek, her bir vatandaşımıza hesap verme mecburiyetini kendimizde göreceğiz.

Büyük Türk Milleti; nereden gelirse gelsin açıkça veya haince yapılan bütün saldırıları ve düşmanca kalkışmaları, 15 Temmuzda olduğu gibi, daima ortadan kaldıracak inanç, cesaret, iman ve kararlılığa sahip olarak hür, bağımsız ve aydınlık yarınlara doğru ilerlemeye devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Şanlı bayrağımızın dalgalandığı her karış toprak için demokrasi ve milli irade mücadelesinin bedelini canlarıyla ödeyen, vatanın birlik ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehit ve kahraman gazilerimizi, minnet, şükran, rahmet ve tazimle anarken, çok kıymetli ailelerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.