Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan İlim Yayma Cemiyetinde yeni başkan Mesut deniz oldu

İlim Yayma Cemiyeti Erzincan Şubesi'nin Olağan Genel Kurulu yapıldı. Yapılan genel kurul sonrası İlim Yayma Cemiyeti Erzincan şubesinde kan değişimi yaşandı. Yapılan seçim sonrası İlim Yayma Cemiyeti Erzincan Şube Başkanlığı görevine Mesut Deniz seçildi.

İlim Yayma Cemiyeti Erzincan

Erzincan il müftülüğü salonunda gerçekleştirilen genel kurul Divanın oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Cafer Yılmaz’ın okuduğu Kur’an Tilavetinin ardından Cemiyet’in Faaliyet, Mali ve Denetim Raporları okunarak Genel Kurul’un oyuna sunuldu. Cemiyet Genel Kurul üyeleri her üç raporu da oybirliğiyle ibra etti.
Rahatsızlığı nedeniyle görev almayan Sebahattin Karanlık kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Yakın zamanda kalp ameliyetı geçirdiğini ve dinlenmesi gerektiğni ifade eden Karanlık, başkanlığı döneminde yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Gerçekleştirilen seçimin ardından teşekkür konuşması yapan İlim Yayma Cemiyeti Erzincan Şubesi başkanı Mesut Deniz, “Milli Ahlaki ve kültürel değerlerine sahip, vatanını ve milletini seven inamlı nesillerin yetişmesi için eğitim ve öğretime katkı sağlamak amacıyla kurulmuş olan İlim Yayma Cemiyetimizin bir mensubu ve neferi olduğum için rabbime şükrediyorum. İlim Yayma Cemiyeti Erzincan Şubesi 1995 yılında kurulmuş olup kuruluşundan günümüze kadar cemiyetimizin farklı kademelerinde görevlerde bulundum. Sebahattin başkanımın rahatsızlığı nedeniyle görev almama kararı almasının ardından yönetim kurulundaki diğer arkadaşlarımın önerisi ve genel merkezimizin uygun görmeleri üzerine aday oldum, desteklerinizden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Bu kutlu davada inşallah elbirliğiyle el ele, gönül gönüle hayırlı hizmetler yapmayı temenni ediyorum. Bu dava hepimizin davası. “iyilik ve Takvada yardımlaşınız” ayeti kerimesi üzerine bu dava bir kişinin değil burada hepimizin görev alması gereken bir dava olduğunu ve tüm ekibimiz ve üyelerimizle el ele hizmet edeceğimizi buradan ifade ediyorum” dedi.
İlim Yayma Cemiyeti başkanı Mesut Deniz’in yapmış olduğu konuşmanın arından önceki dönem başkan Sebahattin Karanlık’a plaket takdim edildi. Genel kurul toplu fotograf çekimi ile sona erdi.  

İLİM YAYMA CEMİYETİ YÖNETİM KURULU

Mesut Deniz

Volkan Burak Mumcu

Mahmut Yılmaz

İsak Emin Aktepe

Muhammet Murat Aykal 

Sinan Şengül

Halim Ferit Bayata’dan oluştu.