Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tercan’da öğrencilere güvenli trafik eğitimi verildi

ERZİNCAN’IN TERCAN İLÇESİNDE BÖLGE TRAFİK İSTASYON AMİRLİĞİ TARAFINDAN 7-14 MAYIS TRAFİK HAFTASI MÜNASEBETİYLE, ÖĞRENCİLERE GÜVENLİ TRAFİK EĞİTİMİ VERİLEREK TRAFİK ARAÇ VE GEREÇLERİ TANITILDI

ERZİNCAN’IN TERCAN İLÇESİNDE BÖLGE

Erzincan’ın Tercan ilçesinde Bölge Trafik İstasyon Amirliği tarafından 7-14 Mayıs Trafik Haftası münasebetiyle, öğrencilere güvenli trafik eğitimi verilerek trafik araç ve gereçleri tanıtıldı.

Trafik ekipleri tarafından ilçe merkezlerinde ve ilçelere bağlı köylerde ki ilköğretim okulunda, öğrencilerde trafik bilincinin geliştirilmesi amacıyla eğitim faaliyetleri devam ediyor. 7-14 Mayıs Trafik Haftası dolayısıyla Erzincan’ın Tercan ilçesi Mehmet Kutsi Beğdeş İlkokulunda Bölge Trafik İstasyon Amirliğince 120 öğrenciye grafik güvenliği eğitimi verildi. Eğitimin ardından öğrencilere trafik araç ve gereçlerinin tanıtımı yapıldı. Trafik ekip otosuna ilgi gösteren minik öğrenciler keyifli anlar yaşadı.

Eğitimlerde ise öğrencilere trafikte yayaların dikkat etmesi gereken kurallar, emniyet kemeri kullanımı, yaya üst ve alt geçitleri kullanımı, okul servislerine binme ve inmeleri ile ilgili trafik eğitimleri verildi.