Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tavandan damlayan su esnafı mağdur ediyor

ERZİNCAN’DA YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE YÖNELİK ÖZELLİKLE TİCARETİN VE ALIŞVERİŞİN KALBİNİN ATTIĞI YERALTI ÇARŞISININ TAVANINDAN DAMLAYAN SU ESNAFI MAĞDUR EDİYOR. ESNAF, DUVARLARDAN VE TAVANDAN SIZAN SUYA KOVALI GEÇİCİ ÖNLEM ALIYOR

ERZİNCAN’DA YERLİ VE YABANCI

Erzincan’da yerli ve yabancı turistlere yönelik özellikle ticaretin ve alışverişin kalbinin attığı Yeraltı Çarşısının tavanından damlayan su esnafı mağdur ediyor. Esnaf, duvarlardan ve tavandan sızan suya kovalı geçici önlem alıyor.

Erzincan’ın merkezi noktasında bulunan ve bakırcılık üzerine hediyelik eşya satan işyerlerinin çok oluşu sebebiyle özellikle şehre dışarıdan gelen misafirlerin uğrak yeri olan Yeraltı Çarşısı bakımsız, adeta kendi kaderine terk edilmiş haliyle görenleri üzüyor. Tavanından su damlayan ve içerisi nemden rutubet kokan çarşıyı gören turistler kovalı tedbirleri görünce şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar.

Çarşının üst kısmında bulunan tabandaki çatlakların onarılması ve bir izolasyon çalışması yapılması ile sorunun çözülebilmesi mümkün olduğunu söyleyen yeraltı çarşısı esnafı, şiddetli yağmurlar başlamadan yetkililerin konuyla ilgili gerekli çalışmaları yapmaları talebinde bulundular.

Ankara’dan Erzincan’a gelip çarşıda bakır ürünlerden hediyelik eşya baktığını belirten İnci Türkeli isimli vatandaş, “Yeraltı Çarşısının girişinde yerde kovaları görünce bir hayretlik uyandı bende. Kafayı kaldırıp baktığımızda tavandan su damlıyor. Meğer esnaf bunun için kovaları koymuş. Erzincan Belediyesine duyurulur.” diye konuştu.