Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

"Mahalleli Soruyor Başkan Cevaplıyor"

ERZİNCAN BELEDİYE BAŞKANI BEKİR AKSUN, ULALAR YERLEŞKESİNDE BULUNAN 6 MAHALLEDE İKAMET EDEN VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELD

ERZİNCAN BELEDİYE BAŞKANI BEKİR

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Ulalar yerleşkesinde bulunan 6 mahallede ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi.

Bekir Aksun mahalle toplantılarına Ulalar Yerleşkesi; Üç Konak, Cemal Gürsel, Mustafa Kemal Paşa, Özgürlük, Aziz Baba ve Ulalar Mahalleleri ile devam etti.

Erzincan Belediyesi tarafından “Mahalleli Soruyor Başkan Cevaplıyor” sloganı ile başlatılan mahalle toplantısı Ulalar Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda 4 yıl içerisinde Erzincan Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar ve planlanan projelerin anlatıldığı tanıtım videosu izlendi.

Aksun ise konuşmasında toplantıya katılımlarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkür ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Aksun’un konuşmasının ardından soru – cevap kısmına geçildi. Mahalle halkının istek ve sorunlarını dinleyen Başkan Aksun, başkan yardımcıları ve birim müdürleri vatandaşların sorularını cevaplandırdılar.