Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karaman, “2 milletvekili çıkarmak istiyoruz”

AK PARTİ ERZİNCAN MİLLETVEKİLİ VE 28. DÖNEM MİLLETVEKİLİ ADAYI SÜLEYMAN KARAMAN VE PARTİLİLER İLE BİRLİKTE İHLAS PAZARLAMA ERZİNCAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ. ZİYARETTE KONUŞAN KARAMAN, 14 MAYIS SEÇİMLERİNİN ÖNEMİNE DEĞİNEREK ERZİNCAN’DAN TEKRAR 2 VEKİL İLE MECLİSE GİTMEK İSTEDİKLERİNİ BELİRTTİ

AK PARTİ ERZİNCAN MİLLETVEKİLİ

AK Parti Erzincan Milletvekili ve 28. dönem Milletvekili adayı Süleyman Karaman ve partililer İhlas Pazarlama Erzincan Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette konuşan Karaman, 14 Mayıs seçimlerinin önemine değinerek Erzincan’dan tekrar 2 vekil ile meclise gitmek istediklerini belirtti.

AK Parti Erzincan Milletvekili ve 28. dönem Milletvekili adayı Süleyman Karaman, İhlas Pazarlama Bölge Müdürü Suat Ateş, Yazar Hikmet Köksal ve çalışanları ziyaret etti. Heyet, Ateş ve Köksal ile sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ziyaretlerinden dolayı AK Parti heyetine teşekkür eden Ateş, “Bölge müdürlüğü olarak İhlas Holding çatısı altında hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Erzincan adına yapılan çalışmalar, yapılacak olan çalışmalar için de şimdiden teşekkür ediyoruz. Allah hayırlısını versin” dedi.

Milletvekili Karaman ise, “Önemli bir seçime giriyoruz. Bizler milletvekili olmak değil Erzincan’ın milletvekili olmak istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz. İnşallah 14 Mayıs seçimlerince Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeninden 2 vekil ile Ankara’ya gitmek istiyoruz. İhlas Holding ailesine ve sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyor, bizleri burada güler yüzle ağırladığınız için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.