Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gözleriniz yolda, gönlünüz darda kalmasın

1-7 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA KUTLANAN TRAFİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE ERZİNCAN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ VE ERZİNCAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNCE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BİR DİZİ ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ

1-7 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA

1-7 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü ve Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğünce öğrencilere yönelik bir dizi etkinlikler düzenlendi.

Şehit Jandarma Er Fatih Çaybaşı Ortaokulu bahçesindeki Trafik Eğitim Parkında düzenlenen programa; Vali Mehmet Makas, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Erzincan İl Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Demir, öğretmenler, trafik polisleri ve öğrenciler katıldı.

Çocuklara trafik bilincinin aşılanması, farkındalık oluşturulması, trafik işaret ve ışıklarında ne şekilde hareket edileceğinin ve karşılaşılan sorunlara karşı ne gibi tedbirler alınacağının öğretilmesi amacıyla Çocuk Trafik Eğitim Parkında trafik polisleri tarafından öğrencilere eğitimler verildi.

Vali Mehmet Makas ve beraberindeki protokol mensupları eğitime katılan öğrencilerle sohbet ederek, kırmızı düdük ve hediye taktim ettiler.

Vali Makas, trafik kurallarına duyarlı ve bu kuralların uygulamaya geçirilmesinde farkındalık sahibi yeni nesillerin yetişmesi temennisinde bulunarak, tüm vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını istedi.