Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Geleneksel Türk Okçuluğunda kemankeşler yarıştı

15-21 MAYIS GENÇLİK HAFTASI VE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU BÜYÜKLER KATEGORİSİNDE İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI YAPILDI

15-21 MAYIS GENÇLİK HAFTASI

15-21 Mayıs Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Geleneksel Türk Okçuluğu büyükler kategorisinde il birinciliği müsabakaları yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlik merkezlerinde gerçekleştirilen Geleneksel Türk Okçuluğu eğitimleri Erzincan’da tüm hızıyla devam ederken 15-21 Mayıs Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Geleneksel Türk Okçuluğu büyükler kategorisinde il birinciliği müsabakaları yapıldı. Tarihi çok eskilere dayanan okçuluk, Türkler için hem milli hem de manevi değerler açısından büyük bir öneme sahip. Erzincan Gençlik Merkezi sayesinde bu şuurla, 8 ile 29 yaş arası gençler atalarının izinde, şanlı tarihiyle, kültürüyle, ok ve yayla tanışarak ok atıcılığı eğitimlerine ücretsiz olarak katılıyorlar. Geleneksel Türk Okçuluğu eğitiminde çalışmalar gruplar halinde devam ederken, kemankeşler bu kez il birinciliği için yarıştı.