Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da şehitler için mevlit okutuldu

ERZİNCAN’DA TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NIN 178. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ VE POLİS HAFTASI MÜNASEBETİYLE BİR DİZİ PROGRAM DÜZENLENDİ. PROGRAMDA ŞEHİT POLİSLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU

ERZİNCAN'DA TÜRK POLİS TEŞKİLATI'NIN

Erzincan’da Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle bir dizi program düzenlendi. Programda şehit polisler için mevlit okutuldu.

Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Terzibaba Camii’nde şehitler için mevlit okutuldu. İmam ve müezzinler tarafından ilahiler okunarak, dua edildi ve Kur’an-ı Kerim okudu. Ardından şehitler ve depremde hayatını kaybedenler için dualar okundu.

Konu hakkında Erzincan Emniyet Müdürlüğünün sosyal medyasından yapılan açıklamada ise, “10 Nisan Polis Haftası münasebetiyle; Aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz” denildi.

Düzenlenen programa İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt’un yanı sıra emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, birim amirleri, İl Emniyet Müdürlüğü personeli, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.