Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da oynanan basketbol şampiyonasında liseliler ter döktü

ERZİNCAN’DA OKUL SPORLARI 2022-2023 YILI FAALİYET PROGRAMINDA YER ALAN 3X3 BASKETBOL GENÇLER İL ŞAMPİYONASI MÜSABAKALARINDA LİSELİ SPORCULAR TER DÖKTÜ

Bu haberin fotoğrafı yok

Erzincan’da Okul Sporları 2022-2023 yılı faaliyet programında yer alan 3×3 Basketbol Gençler İl Şampiyonası müsabakalarında liseli sporcular ter döktü.

Okul Sporları 2022-2023 yılı faaliyet programında yer alan 3×3 Basketbol Gençler Kız/Erkek İl Şampiyonası müsabakaları Merkez Spor Salonu’nda 6 takımın katılımıyla yapıldı. Toplamda 10 dakika süren karşılıklı 3 kişi ve tek potada oynanan müsabakalarda liseli gençler kıyasıya mücadele ediyor.

3×3 basketbol karşılaşmalarının Erzincan’da il defa okullar arasında oynandığını belirten Beden Eğitimi Öğretmeni Kenan Bektaş, ileri ki yıllarda bu spora ilginin ve katılımın daha çok olacağını söyledi. Bektaş İHA muhabirine yaptığı açıklamada, “2022-2023 Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan 3×3 Basketbol Liseli Gençler İl 1’nciliği müsabakaları başlamış durumda. İlimizde bu müsabakalara 3 kız 3 de erkek takımı katıldı. Müsabakalar sonucunda 1’nci olan okul takımlarımız, lise takımlarımız, 9 Mayıs’ta Erzincan dışında oynanacak olan grup müsabakalarında Erzincan’ımızı teşmil edecekler. İnanıyorum iki önümüzde ki yıllarda bu tür müsabakalara katılım daha fazla olur. Bildiğim kadarıyla 3×3 Basketbol müsabakaları ilimizde ilk defa oynanıyor. Ondan dolayı da biraz ilgi az olabilir, takım sayısından bahsediyorum ama önümüzde ki yıllarda bu takım sayısının artarak devam edeceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.