Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da jandarma ekiplerince 11 faili meçhul olayın 10’u aydınlatıldı

ERZİNCAN İL JANDARMA KOMUTANLIĞI NİSAN AYI İÇERİSİNDE YAPILAN FAALİYETLERİNİ PAYLAŞTI. YAPILAN PAYLAŞIMDA NİSAN AYINDA YAKALANAN 31 KAÇAK GÖÇMENİN 30’U SINIR DIŞI EDİLDİĞİ KAYDEDİLİRKEN, 11 FAİLİ MEÇHUL OLAYIN 10’U AYDINLATILDI

ERZİNCAN İL JANDARMA KOMUTANLIĞI

Erzincan İl Jandarma Komutanlığı nisan ayı içerisinde yapılan faaliyetlerini paylaştı. Nisan ayında yakalanan 31 kaçak göçmenin 30’unun sınır dışı edildiği kaydedildi. Jandarma ekipleri, 1 ay içerisinde çeşitli suç aletleri ve uyuşturucu maddeler de ele geçirerek 11 faili meçhul olayın 10’unu aydınlattı.

Erzincan İl Jandarma Komutanlığınca, nisan ayı içerisinde, sorumluluk bölgesinde yapılan aramalar ve yol kontrolleri neticesinde;

230 paket kaçak sigara, 1169 gram metamfetamin, 290 gram afyon sakızı, 280 adet narkotik/psikotrop tablet, 13 adet sikke, 2 adet tarihi obje ele geçirilerek, 4 şüpheli şahıs yakalandı.

Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti İle Mücadele Şube Müdürlüğünce; 3 yasadışı bulunma, 1 göçmen kaçakçılığı, 2 resmi belgede sahtecilik olayına müdahale edilerek bu olaylarda toplam 31 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı. Organizatörler ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakılırken, yakalanan düzensiz göçmenlerden 1’i serbest bırakıldı 30’u ise sınır dışı edildi.

Suç Araştırma Tim Komutanlığınca (JASAT), 11 faili meçhul olaya müdahale edilerek, 10 olay aydınlatıldı.

Ayrıca, diğer suç ve kabahatlerden dolayı 122 şüpheli şahıs hakkında adli ve idari işlem yapılarak ele geçirilen malzemelere el konuldu ve Erzincan’da toplam 183 şahıs yakalandı.