Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da Gençlik Haftası etkinlikleri

ERZİNCAN’DA 15-21 MAYIS 2023 GENÇLİK HAFTASI VE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE BİR DİZİ ETKİNLİK DÜZENLENDİ

ERZİNCAN’DA 15-21 MAYIS 2023

Erzincan’da 15-21 Mayıs 2023 Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde bir dizi etkinlik düzenlenecek.

Belediye önünde başlayan hafta etkinlikleri, saygı duruşunda bulunulması akabinde İstiklal Marşının okunmasıyla ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu tarafından Atatürk heykeli önüne çelenk sunumu ile devam etti. Etkinlikler, haftanın ilk günü sporcu ve gençlerinde katılımları ile Ekşisu mesire alanında gençlik şöleni, Atletizm İl Birinciliği, Voleybol Kızlar İl Birinciliği, Bocce İl Birinciliği, Atıcılık İl Birinciliği ve Erkekler Voleybol İl Birinciliği müsabakaları ile sürecek.

Ülkü Spor Kompleksi tenis kortlarında ise Tenis İl Birinciliği müsabakaları ile start alacak ikinci gün, Gençlik Merkezinde faaliyet ürünleri sergisi, okçuluk il birinciliği, basketbol 3×3 müsabakaları ile devam edecek.