Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çayırlı’da KÖY-DES yatırım çalışmaları başladı

KÖY-DES YATIRIM ÇALIŞMALARI ÇERÇEVESİNDE ERZİNCAN’IN ÇAYIRLI İLÇESİ ÇİLLİGÖL KÖYÜ ARITAŞ MEZRASI İÇME SUYU İSALE HATTI VE DEPO YAPIM İŞİ BAŞLADI

KÖY-DES YATIRIM ÇALIŞMALARI ÇERÇEVESİNDE

KÖY-DES yatırım çalışmaları çerçevesinde Erzincan’ın Çayırlı ilçesi Çilligöl köyü Arıtaş Mezrası içme suyu isale hattı ve depo yapım işi başladı.

Çayırlı Kaymakamı Ahmet Gülderen 2023 yılı KÖY-DES yatırım programı dahilinde start verilen projelerden biri olan Çilligöl köyü Arıtaş Mezrası içme suyu isale hattı ve depo yapım işini yerinde inceledi.

2023 yılı içerisinde Çayırlı’nın köylerine yapılacak olan içme suyu isale hattı, depo yapımı, drenaj çalışması, açık sulama kanalı yapılması, basınçlı sulama sistemi kurulma işi, kanalizasyon ve foseptik yapım işi, menfez yapım işi, stabilize yol yapım işi ve kilit parke işleri gibi bir çok yatırımın mevsim şartlarının elvermeye başlaması ile startının verildiğini belirten Kaymakam Gülderen, “Geçmiş dönemde olduğu gibi köylerimizin kalkınması ve vatandaşlarımızın refahının artırılması için bu yıl ve gelecek yıllarda yatırımlar devam edecek” dedi.

Çalışma sahasındaki çalışanlarla muhabbet eden Kaymakam Gülderen çalışanlara kolaylıklar diledi. İncelemelere esnasında, Kaymakam Ahmet Gülderen’e İl Özel İdare Mühendisi Eyüp Akan’da eşlik etti.