Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milli Eğitim Müdürlüğü Maaş Promosyon Komisyonu Çalışmalara Başladı

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü Maaş Promosyon komisyonu uygun şartnamenin hazırlanması konusunda çalışmalarını tamamladı. Maaş Promosyonu Erzincan il genelinde 3 bin eğitim çalışanını kapsayacak.

Erzincan İl Milli Eğitim

Milli Eğitim Müdürlüğü Maaş Promosyon komisyonu çalışmalarına başladı. Komisyon Başkanı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Demir başkanlığında ve yetkili Sendika Temsilcisi Eğitim Bir-Sen Erzincan Şube Başkanı Nebi Gül ve komisyon üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Yetkili Sendika Temsilcisi Eğitim Bir-Sen Erzincan Şube Başkanı Nebi Gül yapılan Promosyon komisyon çalışması ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında, “Merkezde görev yapan eğitim çalışanları adına yapılan Promosyon anlaşması, 2022 yılı Haziran ayı itibari ile yenilenecektir. Komisyon, eğitim çalışanlarından gelen talepler neticesinde bir değerlendirme toplantısı yapmış, Promosyon anlaşması öncesi yapılan istişareler sonucunda şartnameye son şekli verilmiştir. Eğitim çalışanları adına en iyi Promosyon ücreti alabilmek için şartname, günümüz ihtiyaçları doğrultusunda güncellenmiş ve tüm bankaların katılımına ve rekabetine uygun bir şartname hazırlanmıştır.

Yapılan çalışmalar ve istişareler neticesinde çalışanların talepleri ve istekleri şartnameye azami derecede yansıtılacağını söyleyen Gül, Erzincan İlimizdeki eğitim çalışanlarına hayırlı olsun” dedi.