Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da Tarihi Osmanlı Tulumbacısı Açıldı

Erzincan Ali Kemali Caddesi Şehir Stadyumunun karşısında açılışı gerçekleştirilen Tarihi Osmanlı Tulumbacısında Limonlu, Çikolatalı, Karamelli, Çilekli, Portakallı, Frambuazlı, Antep fıstıklı ve sade çeşitleri bulunuyor.

Erzincan Ali Kemali Caddesi

Bir önceki dönem Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’un Özel Kalem Müdürü Fatih Karatepe’nin oğlu Merthan Karatepe tarafından işletmesi yapılacak olan işyerinin açılışına Gençlik Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, 26. Dönem Milletvekili Sebahattin Karakelle, AK parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Bir önceki dönem Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Belediye başkan yardımcıları ve vatandaşlar katıldı..

Yapılan dua ile açılışı yapılan işletmenin hayırlı olması temennisinde bulunan 26. Dönem Milletvekili Sebahattin Karakelle, Erzincan’da bir ilk. Çok güzel bir işletme Erzincan’ımızın böyle işletmelere ihtiyacı var. Merthan Kardeşimize bol kazançlar diliyorum” dedi.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ise konuşmasında, “Bu güzel işletmeyi şehrimize kazandıran kardeşimize teşekkür ederim. Kendisine bol tatlı kazançlar diliyorum” dedi.

İşletme sahibi Merthan Karatepe ise tüm katılımcılara teşekkür ederek, “İşletmemizi desinler diye değil, kalıcı olması ve farklı tatlılıkta tulumbaları tüm Erzincanlı vatandaşlarımıza tattırmak ve il dışından gelen misafirlere de ikramlarda bulunmak istiyoruz. Bana destek olan başta ailem ve siz katılımcılara teşekkür ederim. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” dedi.