Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rektör Prof. Dr. Levent, EBYÜ Anadolu’da Bir Dünya Üniversitesi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, yeni dönemin; öğrenciler, akademik ve idari personel ile üniversite için hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi

Eğitim öğretimin, Covid19 tedbirleriyle birlikte büyük oranda yüz yüze yapılacağı Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde, birimler bazında belirli dersler ise uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleştirilecek.

Akademik takvime göre birçok bölüm ve programda yeni dönemin ilk dersleri, 27 Eylül-1 Ekim tarihleri arasındaki hafta gerçekleştiriliyor. Tıp Fakültesinde ise dersler, öğrencilerin dönemlerine göre planlanarak geçtiğimiz haftalarda başlamıştı.

4 BİN 227 YENİ ÖĞRENCİ DERS BAŞI YAPTI

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent Yeni Eğitim Öğretim yılı nedeniyle yayımladığı mesajında, yeni dönemle ilgili sağlık ve başarı temennilerini paylaştı.  Rektör Prof. Dr. Akın Levent,  “12 fakülte, 3 enstitü, 3 yüksekokul ve 12 meslek yüksekokulu bünyesinde eğitim öğretimin sürdürüldüğü üniversitede yaklaşık 4 binin üzerinde yeni öğrenci olmak üzere 23 bin 936 öğrencinin ders başı yaptığını ifade etti.

ÖĞRENCİLERİMİZİN SORUNSUZ BİR EĞİTİM YAŞAMI GEÇİRMELERİ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI YAPTIK

Öğrencilerin yeni döneme dair talep ve görüşlerini yakından takip ettiklerini belirten Rektör Prof. Dr. Levent, “Başta Valiliğimiz ve Belediyemiz, ilçe belediyelerimiz ve ilgili diğer kurumlarımızla koordinasyon içerisinde, öğrencilerimizin sorunsuz bir eğitim yaşamı geçirmeleri için çalışmalarımızı yaptık. En önemli değerimiz olan geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin gelişiyle birlikte üniversitemizde ve şehrimizde yeni bir heyecan ve hareketlilik oluştu. Bu doğrultuda tüm ilgili kurumlarımız ile Erzincan halkına destekleri ve göstermiş oldukları ev sahipliğinden ötürü öğrencilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum.

ÜNİVERSİTE YAŞAMINIZIN EN KIYMETLİ YILLAR OLACAĞI ÜMİDİNDEYİM

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesini tercih ederek, ailemizin bir ferdi olmanızdan dolayı tüm öğrenci ve aileleri kutlayan Rektör Prof. Dr. Akın Levent Üniversitemize hoş geldiniz diyorum. İnsan hayatının belli zamanları vardır ki, kendi içerisinde bir dönüm noktası olmaktadır. Üniversite yılları da bu dönüm noktalarından biridir. Unutulmayan yıllar olarak geçen üniversite yaşamınızın en kıymetli yıllar olacağı ümidindeyim.

BAŞARILI BİREY OLARAK YETİŞMEK EN ÖNEMLİ ÜLKÜMÜZ OLMALIDIR

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nin bir ferdi olarak ahlaklı, çalışkan, üretken, etik değerlere bağlı, vatanperver, yetkin ve başarılı birey olarak yetişmek en önemli ülkümüz olmalıdır. Bu ülkülere bağlı olarak üniversitemiz sizlere ülkemiz ve dünya şartlarına bağlı unutulmaz bir üniversite tecrübesi yaşayacağınız fırsat ve imkânları sunmaktadır. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ile ülke ve dünya ölçeğinde yetişmiş akademik kadroları ve araştırmacılarıyla çalışarak kendinizi yetiştirerek, ülkemize ve devletimize faydalı birer birey olma yolunda önemli bir adım daha atmış olacaksınız.

EBYÜ, ANADOLU’DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ

Anadolu’da Bir Dünya Üniversitesi Misyonu ile 2006 yılından beri faaliyetlerini yürüten üniversitemiz bölgemizin şartlarını ve beklentilerini eldeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek, daha ileri hedeflere ulaşmak için el ele çalışacağız. Ailelerinizin ve sizlerin fedakârlıklarıyla geldiğiniz Üniversitemizin beklentilerini; en iyi şartlarda sağlayarak, Erzincan`ımız ve ülkemize yapacağımız hizmetler ile kalkınmadaki yerimizi almak en önemli hedeflerimizden olacaktır.

Sonuç olarak, ailelerinizin emaneti olan siz gençler, ülkemize, devletimize ve vatanımıza hakkıyla sizleri yetiştirmek, vatana hizmet aşkıyla mezun etmenin gururunu yaşatmak ideallerimiz arasında bulunmaktadır. Üstün başarınızdan dolayı sizi ve ailenizi bir kez daha kutlar, başarılarınızın devamını dilerim” ifadelerine yer verdi.