Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özel Öğrencilerden Betül Öğretmene 24 Kasım Sürprizi

4 yıldır Erzincan Milli İrade Özel Eğitim 1. Kademe Uygulama Okulunda görev yapan öğretmen Betül Beyza Özturan’a 24 Kasım öğretmenler gününde yapılan sürpriz duygusal anlar yaşattı.

4 yıldır Erzincan Milli

Görsel sanatlar öğretmeni Betül Beyza Özturan her sabah olduğu gibi sınıfında hazırlıklarını yapmış olarak özel öğrencilerini beklerken içeri giren özel öğrencileri evlerinden getirdikleri çiçekleri öğretmenlerine vererek 24 Kasım öğretmenler gününü kutladılar.

Öğretmenlerine çiçekleri vererek öğretmenler gününü kutlayan özel öğrencilerin öğretmenlerine sarılmaları öğretmen Betül Beyza Özturan’ı duygulandırırken öğretmen özturan ilk kez bir sürpriz ile karşılaştığını, özellikle özel öğrencilerden aldığı hediyelerin çok önemli olduğunu, saklayacağını ifade ederken duygularını da saklayamadığı görüldü.

Hayalinin öğretmen olmak olduğunu, öğretmen olurken özellikle özel çocuklarla ilgili çalışmak isteğini söyleyen Özturan, “yaklaşık 4 eğitim dönemi boyunca Milli İrade Özel Eğitim 1. Kademe Uygulama Okulunda çalışıyorum. Daha önce aynı okulumda sözleşmeli olarak çalıştım, burada öğrencilerimizin hepsi özel. Özel çocuklarla zaman geçirmek, etkinlik yapmak kimi zaman zor olurken kimi zaman da keyifli geçiyor. Burada hem öğretmenlik hem de annelik yapıyorum. Dışarıdan zor göründüğünü düşünüyorum ama içine girildiğinde zorda olsa zevkli olduğunu söyleyebilirim.

Mesleğe özel ilgisinin olduğunu söyleyen Özturan, mesleğimi seviyorum, mesleğimi gururla yapıyorum. Öğrencilerimizin yaptığı sürprizi ömrüm boyunca unutmayacağım. Bende buradan tüm öğretmen arkadaşlarımın, meslektaşlarımın 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.