Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Minik Öğrenciler Karne Sevincini Aileleri İle Paylaştı

2021-2022 eğitim öğretim yılı sona erdi. Erzincan İl genelinde tüm okullarda karne dağıtım törenleri düzenlendi. Erzincan genelinde 41 bin 517 kişi karne alırke ilk karnelerini alan minik öğrenciler sevinçlerini aileleri ile paylaştı.

2021-2022 eğitim öğretim yılı

Erzincan’da ilkokul 1. Sınıf öğrencileri ilk kez karne sevinci yaşadılar. Karnelerini öğretmenlerinin elinden alan minik öğrenciler tatillerini bol, bol kitap okuyarak ve ziyaretlerde bulunarak geçireceklerini söylediler.

Erzincan Melikşah İlkokulu öğrencisi Minik Berin Ateş karnesini okul müdürü Mustafa Kayık’ın elinden aldıktan sonra mutluluğunu ailesi ile paylaştı.

Birincisi sınıfı taktir alarak tamamlayan minik öğrenci Berin Ateş karnesini okul müdürü Mustafa Kayık’ın elinden aldı. Takdir aldığını söyleyen minik öğrenci kensisininde okuyarak öğretmen olmak istediğini söyledi.

Minik Öğrencinin ilk karne sevincine ortak olan Baba Adnan Ateş ve Anne Serap Ateş çocuklarını öperek kutladıktan sonra eğitim öğretim boyunca çocuklarına her türlü destek veren sınıf öğretmeni ve okul idaresine teşekkür ettiler.

Karne dağıtılmadan önce sınıf arkadaşları ve öğretmenleriyle son kez buluşan öğrenciler, ilk karneleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.